2021-11-18 07:45:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Több örömöt találsz, ha nem vársz el semmit

Napi horoszkóp november 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nem kell minden kicsiségből nagy ügyet csinálni. Ha nem is minden úgy alakul, ahogy azt eltervezted, azért még szép napod lehet. Csak jobban kell alkalmazkodnod, mint azt megszoktad.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok új és jó találkozás reményével kecsegtet a mai nap, igazán szerencsés leszel. Ha az utóbbi időben kissé akaratossá váltál, akkor most próbálj meg felhőtlenül érezni, élni. Több örömöt találsz, ha nem vársz el semmit.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha szeretnéd megvalósítani a magad elé tűzött célokat, nagyon megbízható partnereket kell ehhez találnod. Gondold alaposan végig, kikre számíthatsz, és hogy milyen érvekkel győzheted meg őket.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne akarj folyton te dolgozni mások helyett. Abban a tévedésben vagy, hogy csakis te lehetsz tévedhetetlen. Meglehet, te vagy a legnagyobb szaktekintély, de másoknak is adj esélyt, hogy ezt bebizonyíthassák. Gyakorlat teszi a mestert.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ha szenvedélyes szerelemre vágysz, akkor azt először is önmagadban kell megtalálnod, akkor találhatod meg a külvilágban is. Ha azonban eleve kételyekkel, vagy elvárásokkal vágsz bele egy kapcsolatba, akkor aligha leled meg az igazit.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Csak akkor tudsz a jövődre koncentrálni, ha képes vagy rá, és végleg elengeded a múlt fellegeit. Ha azonban a legkisebb harag is van benned, jobb, ha kibeszéled: ez is egy út a megszabaduláshoz. Ma szerencsés leszel, pozitív irányt vesz a sorsod.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kár megsértődnöd, inkább lépj túl nagyvonalúan a téged ért sérelmeken. Így lehetőséget adsz az illetőnek arra, hogy jóvá tegye, amit talán el sem követett, ami talán csak a te képzeletedben sérelem. Ha esélyt adsz, minden jóra fordul.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Váratlan telefonhívás, vagy véletlenül kihallgatott beszélgetés miatt zökkenhetsz ki teljesen a béketűrésből. Pedig nem kellene hagynod, hogy így legyen. Te azonban túlságosan is érzelmi ember vagy: addig nem nyugszol, amíg utána nem jársz.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hiába akarod megvigasztalni a kedvesedet, ha azt látja, hogy ő még csak fel sem akarja fedni előtted a baját. Valamit titkol előtted, de ez nem kell, hogy gyanakvóvá tegyen. Valószínűleg csak túlságosan elzárkózó hangulatban vagy. Várj türelemmel!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehezen viseled, hogy a munkahelyeden mások döntenek olyan kérdésekben, amiben te érzed magad igazán kompetensnek. Egyelőre mégis a háttérben kell maradnod. Ez nem jelenti azt, hogy nem is konspirálhatsz.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A távolság csak felnagyítja azokat az érzéseket, melyeket már eltemetni véltél magadban. Ha van még út vissza, akkor talán érdemes felhívni a régi kedvest, de eleve reménytelen vállalkozással ne töltsd a drága időt.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma könnyed és elegáns megoldást találhatsz egy régóta bántó nagy kérdésedre, amivel nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy leegyszerűsítsd az életét. Igazán szerencsés vagy, és a felszabaduló energiákkal valami hatalmasat alkothatsz most.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: